Jozef, oprichter en algemeen directeur

“Als klein jongetje had ik al een passie voor het milieu. Impact maken door de wereld een beetje beter te maken, daar maak ik mij hard voor. De vleesindustrie is de meest vervuilende industrie ter wereld. Niet zo gek dus dat ik mijn tanden hierin heb gezet. Mensen eten vlees omdat ze het lekker vinden, maar voornamelijk voor de inname van eiwitten. Hoe kunnen we het milieu minder belasten zonder daarvoor minder eiwitten tot ons te nemen? Op die vraag heb ik het antwoord: overgaan op meelwormen!”

“Maar met het antwoord op die vraag ben je er nog niet. Dit gedachtegoed moet breed de wereld in worden gebracht, zodat het grotere publiek hier gehoor aan geeft. Of het nu gaat om voeding voor je dieren of een eiwitrijk pastagerecht voor jezelf. Meelwormen zijn dé oplossing. Met Wormm maak ik een statement. Kiezen voor een beter milieu door vleesloze eiwitten. Nu de rest nog!”

Team von
Spezialisten

Fleischlose Proteine müssen von guter Qualität sein. Anderenfalls bekommt man es sofort zu spüren. Wie? Dann wachsen die Mehlwürmer nämlich nicht und pflanzen sich nicht fort. Damit dies nicht passiert, stellt ein Team von Mikrobiologen, Pflege- und Vertriebsfachkräften Tag für Tag die Gesundheit der Mehlwürmer sicher. Sie überwachen die Qualität und die Lebensbedingungen und nehmen bei Bedarf Anpassungen vor.

USP Literswater Wormm

Sparen Sie Hunderte Liter Wasser

USP Supply Wormm

Mehr Eiweiß, weniger Umweltbelastung

USP Energy Wormm

Ressourcenschonend hergestellt

USP Plant Wormm

Verpackt in recyceltem Papier und Kunststoff

Hoe kan ik de meelwormen het beste bewaren?

Bewaar ze in een koele ruimte van ongeveer 10 graden celsius, dan gaan ze lang mee.

Hoe worden de meelwormen gekweekt?

De meelwormen van Wormm worden duurzaam gekweekt in ongeveer twaalf weken. Het proces bestaat uit vier stappen die we bij onze werkwijze uitleggen.

Hoe smaken de meelwormen?

Meelwormen smaken een beetje nootachtig. De smaak lijkt op die van amandelen en cashewnoten.

Wat zijn meelwormen?

Meelwormen zijn eigenlijk de larves van een meeltor. Net voor de coconfase zijn ze eetbaar en kun je ze zelf eten of geven aan je (huis)dieren.

Haben Sie eine Frage?

Immer her damit! Geben Sie Ihre Kontaktdaten ein. Wir werden Sie so schnell wie möglich zurückrufen oder Ihnen mailen!