Duurzame voeding voor mens & dier
Wormm staat voor afvalstromen kweken die geschikt zijn voor mens en dier. We hebben allemaal eiwitten nodig, maar die hoeven niet per se uit vlees te komen. Daarom richten wij ons bij Wormm op dé nieuwe eiwitbron: meelwormen. Meelwormen zitten bomvol eiwitten en zijn supergezond. Niet alleen voor mens, maar ook voor dier.
Onze meelwormen worden duurzaam gekweekt. Hoe? We blijven af van pesticiden en medicijnen. En onze kwekerij werkt op zonne-energie. Lekker verantwoord en energieneutraal dus.
Zo pakken we het aan
Duidelijk toch? Allemaal overstappen op eiwitten uit insecten dus! Daar wordt onze planeet een stuk blijer van. Als het kweekproces ook duurzaam en verantwoord gaat tenminste. Daar zorgen wij voor. Onze meelwormen worden volgens de wettelijke voorschriften gekweekt. Hoe we moeder aarde nog meer blij maken met ons productieproces? Check het hier!

We helpen je honderden liters water te besparen.
Wist je dat je voor de productie van 1 kilo rundvlees 15.000 liter water nodig hebt? Een Nederlander eet maar liefst 77 kilo rundvlees per jaar. Tel uit je… verlies. Met meelwormen is dat verleden tijd.

Wij verpakken niets in plastic
Alle meelwormen, eitjes en larven die jij bestelt, komen in duurzame verpakkingen jouw kant op. Zo gebruiken we gerecycled papier.

Onze supply chain is super efficient
De eitjes voor de meelwormen komen en blijven bij ons. Net als de larven en de meelwormen die nodig zijn om nieuwe eitjes te maken. Zo houden we ons kweekproces binnenshuis zonder invloeden van buitenaf.

Ons transport rijdt 100% elektrisch
We maken het cirkeltje rond met onze elektrische vervoersmiddelen. Al jouw bestellingen leveren we namelijk ook duurzaam af.
Wij zijn trotse partner van Hollandsche Bodem
Hoe kan ik de meelwormen het beste bewaren?
Bewaar ze in een koele ruimte van ongeveer 10 graden celsius, dan gaan ze lang mee.
Hoe worden de meelwormen gekweekt?
De meelwormen van Wormm worden duurzaam gekweekt in ongeveer twaalf weken. Het proces bestaat uit vier stappen die we bij onze werkwijze uitleggen.
Hoe smaken de meelwormen?
Meelwormen smaken een beetje nootachtig. De smaak lijkt op die van amandelen en cashewnoten.
Wat zijn meelwormen?
Meelwormen zijn eigenlijk de larves van een meeltor. Net voor de coconfase zijn ze eetbaar en kun je ze zelf eten of geven aan je (huis)dieren.
Heb je een vraag?
Stel ‘m gerust! Vul je contactgegevens in. Dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug!